NuGa Public Foorum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Counter-Strike 1.6

PealehtHomo.Gaspar EmptyLatest imagesOtsiRegistreeriLogi sisse

Homo.Gaspar

Go down 
3 posters
AutorTeade
Ventikas :)
Moderaator

Postituste arv : 55

Homo.Gaspar Empty
PostitaminePealkiri: Homo.Gaspar   Homo.Gaspar I_icon_minitimeEsm Juul 20, 2009 4:05 am

Tegin demo kuidas Homo.Gaspar lasi Wh-d .

http://www.speedyshare.com/729422645.html
Tagasi üles Go down
Sivx
Admin
Admin
Sivx

Postituste arv : 19

Homo.Gaspar Empty
PostitaminePealkiri: Re: Homo.Gaspar   Homo.Gaspar I_icon_minitimeEsm Juul 20, 2009 5:51 pm

Ooo jaa väga tubli Very Happy . kohe oli näha et mingi kahtlane tag oli Very Happy
Tagasi üles Go down
Homo.Gaspar

Postituste arv : 1

Homo.Gaspar Empty
PostitaminePealkiri: Re: Homo.Gaspar   Homo.Gaspar I_icon_minitimeTeis Juul 21, 2009 4:12 pm

Tra vent mis sul viga on?Haige keeramis vajadus ikka.Sa tead küll,et me tegime eksperimenti!

Ok asi oli nii:

Kellyl OLI moodus kuidas whreid kindlaks teha,ta pani ennast glow ja kui keegi ta maha lasi oli ta wh okei.Aga kuna mingid 100 prossa whd ei saanud banni kuna nad ei n2inud kellyt glowina otsustasin ma teha testi.Niisiis tõmbasin omale wh,kelly pani endale ja mulle glowi ja tuli CT baasi JA MA EI NÄINUD TEDA.Kelly ei uskunud,et mul wh peal on siis ma karjusin 10 korda,et ma teen yhe WH ROUNDI ET TÕESTADA,ET MUL WH PEAL ON!Ja sa vent lugesid seda ja sa olid terve see aeg sees.

Ma lasin selle wh kohe maha peale seda roundi.Wh nimi oli mingi supersimplewallhack.
MUL POLE SEDA ENAM ARVUTISKI!Tra kysige kellegilt kes eile sees oli ma ei teinud mitte kordagi skoori kus mul kille rohkem kui surmasi oli.

Vent ma ei tea kas sul on väga raske elu vms aga pole vaja nii mõttetult keerata ise teatsid,et me eksperimenti teema ja nüüd paned wh üles?wtf mees...
Tagasi üles Go down
Moderaator

Postituste arv : 55

Homo.Gaspar Empty
PostitaminePealkiri: Re: Homo.Gaspar   Homo.Gaspar I_icon_minitimeTeis Juul 21, 2009 4:21 pm

MA ei tea noh , ega see ei tähenda et kui ma serveris siis ma arvutitaga istun ...
Nii kui mängu läksin vaatasin et mida asja see homo teeb ja panin recordima .
Vb tõesti tegite mingit oma eksperimenti , aga vahetpole sa juba ammu unbanned .
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Homo.Gaspar Empty
PostitaminePealkiri: Re: Homo.Gaspar   Homo.Gaspar I_icon_minitime

Tagasi üles Go down

Homo.Gaspar
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1